На фронті загинули троє Героїв зі Львівщини

5493 0
Захисники загинули на російсько-українській війні.
фото умовне

фото умовне

На війні з окупантами загинули троє захисників з Львівської області. Василь Штонь, Василь Цица та Назарій Вітульський загинули на російсько-українській війні. 

Василь Штонь

Штонь Василь Андрійович, 08.02.1990 р.н., загинув 19.02.2024 року під час виконання службово-бойових завдань, внаслідок авіаудару в населеному пункті Садовод, Куп'янського району Харківської області. У Василя залишилися сиротами двоє діток віком 3 та 1 рік. Про час та місце поховання повідомлять додатково на сторінці Лопатинської територіальної громади.

Василь Цица

19 лютого 2024 року загинув мешканець села Сянки – Цица Василь Юрійович 1996 р.н. Воїн Василь загинув під час виконання бойового завдання захищаючи Батьківщину поблизу н.п.Новоданилівка Пологівського району, Запорізької області. Про зустріч Героя та чин похорону повідомлять додатково на сторінці Боринської селищної ради.

Назарій Вітульський

Загинув захисник Назарій Степанович Вітульський (1989 р.н. із с. Рудники). В бою з російським окупантом біля с. Новомихайлівка, Покровського району, Донецької області, воїн отримав важкі поранення. Вятувати життя захисника не вдалось – від отриманих поранень він помер у військовому госпіталі м. Дніпро. Усі деталі про зустріч траурного кортежу та церемонію прощання повідомлять додатково на сторінці Миколаївської міської територіальної громади.

Нагадаємо, що  Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.
Юлія Кметик
___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!