Політична реклама

Наразі у Львові на ремонт закрито три вулиці

1307 0
Ремонті роботи на вулицях Львова планують завершити у листопаді цього року. Відтак, мешканців просять користуватись громадським транспортом та не під’їжджати до ділянок, на яких проводитимуть ремонтні роботи.

Зараз на ремонті є вул. Пекарська і вул. Січових Стрільців, - повідомляє прес-служба Львівської міськради. Також сьогодні, 25 червня, починається капітальний ремонт вул. Городоцької дороги на відтинку від церкви Анни до «Магнусу». Буде замінена вся інженерія, всі комунікації, буде влаштоване нове покриття і безшумна трамвайна колія.

Через тиждень на ремонт закриють вул. Коперника, яка буде відремонтована в літній період. І тиждень після цього почнуть ремонт вул. Богдана Хмельницького.

До кінця цього року ремонтні роботи на Городоцькій та Богдана Хмельницького планують завершити.

Відтак, львів’ян просять без зайвої потреби не під’їжджати до  ділянок, які ремонтують та користуватись громадським транспортом.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!