Департамент охорони здоров’я Львівської ОВА після Ореста Чемериса має нову директорку

2109 0
Розпорядження про це підписав керівник ЛОВА Максим Козицький.
Фото: Львівська ОВА

Фото: Львівська ОВА

Сьогодні, 15 лютого, Наталію Літвінську призначили директоркою департаменту охорони здоров’я Львівської ОВА. Про це повідомила пресслужба адміністрації. 

До цього вона займала посаду виконуючої обов’язків виконуючої обов’язків директорки цього ж департаменту.

Читайте також: Що чекає на Львівський медуніверситет. Інтерв'ю з новим ректором 

Додамо, що до цього директором департаменту був Орест Чемерис, проте згодом його призначили в.о. ректора Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького. Tvoemisto.tv після цього спілкувалося з ним і запитувало про плани на новій посаді, про те, як він оцінює своє трирічне перебування на посаді директора департаменту охорони здоров’я ЛОВА і наскільки Львівщина готова до надзвичайних ситуацій в умовах війни. Більше тут.

Нагадаємо, що нещодавно представили виконувача обов’язків директора Львівського палацу мистецтв.

Володимир Федорович

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!