Неподалік Львова хочуть створити мурал. Місто оголосило конкурс на найкращий ескіз

668 0
Надсилати пропозиції ескізів можна 30 липня включно.
Умовне фото

Умовне фото

У Великих Грибовичах хочуть створити перший у громаді мурал – на фасаді будівлі «Народного дому». Про це повідомила пресслужба ЛМР.

Мурал створюватимуть у межах Майстерні міста,  а малюнок стінопису обиратимуть на конкурсній основі. Відтак, департамент міської агломерації та КУ Інститут міста запрошують студентів художніх спеціальностей, художників чи навіть аматорів взяти участь у конкурсі зі створення ескізу муралу. 

«Особливих вимог щодо тематики муралу немає. Це може бути абстракція, малюнок за народними мотивами тощо. Одне прохання – враховувати кольорову гаму фасадної стіни.  Найкращий ескіз використають для створення муралу, поруч буде вказано ім’я переможця», – зазначили у департаменті міської агломерації ЛМР.

Читайте також: Королі стін. Хто, як і навіщо малює мурали у Львові

Надсилати пропозиції ескізів можна сюди – до 30 липня включно.

Нагадаємо, в приміщенні «Народного дому» облаштували тимчасове житло для родин з деокупованих та тимчасово окупованих територій України. Мурал, власне, має увіковічнити роль Народного дому як прихистку для українців, які змушені були втікати від війни. Також організатори хочуть, аби в майбутньому ця локація стала серцем громади.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!