Низка вулиць Львова буде без води. Коли відновлять

1581 0
Після завершення робіт проведуть промивку вуличної водопровідної мережі.
Фото умовне

Фото умовне

Через планові роботи з заміни водопроводу діаметром 200 мм на ВНС «Північна-35» 30 березня, з 10:00 по 17:00 призупинять подачу води до кількох вулиць у Шевченківському районі. Про це повідомили у диспетчерській службі ЛМКП «Львівводоканал».

Перелік адрес:

  • Абхазька, 
  • Джона Ленона, 
  • Щурата (парна сторона, буд. №2,4,10,16,18; непарна сторона буд. №9,11,13).

 

Читайте також: Як отримати пільги на житлово-комунальні послуги. Пояснення

Після завершення робітпроведуть промивку вуличної водопровідної мережі. У  цей період можливе тимчасове погіршення якості води: забарвлення води окисом заліза (іржею), що змивається з внутрішніх стінок трубопроводів.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!