Обвал житлового будинку у Львові. Поліція відкрила кримінальне провадження

4387 0
Унаслідок події загинули троє людей.
Фото: поліція

Фото: поліція

У суботу, 23 грудня, о 20:48 у Львові на вул. Кн. Ольги, у двоповерховому житловому будинку, стався вибух газоповітряної суміші, унаслідок чого зруйнувалася стіну та виникла пожежа. 

Як розповіли у ДСНС у Львівській області, першими на місце події прибули працівники патрульної поліції, які одразу почали роботи з пошуку людей. Рятувальники, прибувши на місце події, розпочали спільно з правоохоронцями розбір завалів та пошук людей.

Унаслідок події загинули троє людей: 70-річний чоловік, 37-річний чоловік та 81-річна жінка. Травмовано пʼятьох осіб, серед них двоє дітей.

 

79-річного чоловіка з травмами різного ступеня важкості госпіталізований в лікарню Св. Луки; 12-річну дівчинку та 8-річного хлопчика із травмами різного ступеня важкості госпіталізували в лікарню Св. Миколая. Також двом жінкам медичну допомогу надали на місці.

Загалом до проведення робіт були залучені рятувальники, правоохоронці, медики, комунальники, газова служба. 44 одиниці спецтехніки та 137 людей працювали на місці події. 

Читайте також: У Львові стався вибух у приватному будинку. Четверо людей трамовано, серед них і діти 

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.270 (Порушення встановлених законодавством вимог пожежної або техногенної безпеки) Кримінального кодексу України.

Досудове розслідування триває. Правоохоронці встановлюють усі обставини події та причини вибуху, призначено експертизи.

Антоніна Костик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!