Квиток у майбутнє. У львівському інтернаті проведуть курси з ІТ

2796 0
Львівській спеціальній школі-інтернату Марії Покрови обіцяють подарувати комп’ютерні класи й провести для її вихованців курси з ІТ та іноземних мов.
фото: Nravokids

фото: Nravokids

Про благодійний проект гурту «Океан Ельзи» та компанії «Sigma Software» повідомляють на офіційних сторінках партнерів.

Валерій Красовський, генеральний директор «Sigma Software» зазначив: «Ми намагаємось дати цим дітям інструменти, щоб вони були готові до сучасного життя, знайшли свій шлях до успіху й влилися в суспільство».

Для цього  у школі-інтернаті обладнають спеціальний комп’ютерний клас. Заклад отримає меблі, комп’ютери, додаткові пристрої (USB, навушники, операційні системи Windows, проектор, екран тощо).

Читайте також: У Львові розфарбовують дитяче відділення психіатричної лікарні. Фото

Вікторія Хоменко, прес-секретар гурту «Океан Ельзи», зауважила: «Після концертів у Стокгольмі, що відбудуться 12-13 жовтня, ми передамо гроші компанії «Sigma Software», яка займається організаційною частиною проекту. Втілити його в життя плануємо до кінця року».

Організатори готують курси іноземних мов, базового програмування, математики тощо. Триває пошук волонтерів, які стануть менторами в школі-інтернаті Марії Покрови. Бажаючих долучитися до проекту просять звертатися за адресою [email protected] або на сторінку в Facebook.

Підготувала Людмила Рубцова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!