Окупанти вдарили двома ракетами по аеропорту на Дніпропетровщині

3661 0
Вирви від удару глибиною до 5 метрів.
Фото: racurs.ua

Фото: racurs.ua

Російські окупанти випустили дві ракети на аеропорт у Лозоватці поблизу Кривого Рогу на Дніпропетровщині. Про це повідомив керівник обласної військової адміністрації Олександр Вілкул у Facebook.

Читайте також: Винищувачі для України. У США назвали заяву поляків необгрунтованою

«Для тих, хто несерйозно ставиться до сигналу «Повітряна тривога». Щойно два прильоти ракет по аеропорту в Лозоватці. Вирви до п'яти метрів. Люди не постраждали», – зауважив він.

Вілкул закликав мешканців завжди реагувати на сирену та бігти в укриття. Залежно від того, звідки летять ракети, на порятунок є від 5 до 10 хв.

Нагадаємо, що у Міністерстві оборони США заявляють, що Росія за два тижні війни випустила по Україні 710 ракет. 

Сполучені Штати не підтримують передачу бойових літаків Україні, зокрема польських винищувачів МіГ-29. НАТО не погоджується закривати небо над Україною. Водночас в Офісі президента вважають, що це не остаточне рішення, і країни-члени Альянсу все ж можуть надати протиповітряну оборону Україні.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!