Окупаційні війська провели понад 1400 авіанальотів по містах України

1408 0
Речник Міноборони додав, що російські окупаційні війська намагаються продовжувати наступу на Україну, але їм це не вдається
Фото: Поліція Донецької області

Фото: Поліція Донецької області

З початку повномасштабної війни, яку росія почала на території України окупанти провели 1 403 авіаційних нальоти на нашу територію. Про це інформує речник Міноборони Олександр Мотузяник

Читайте також: Біля драмтеатру в Маріуполі, на який росіяни скинули бомбу, були надписи «Діти»

«З початку бойових дій противник завдав 291 ракетний удар, застосовано 459 ракет наземного, морського та повітряного базування, провів 1 403 авіаційних нальоти», – йдеться у повідомленні.  
Речник Міноборони додав, що російські окупаційні війська намагаються продовжувати наступу на Україну, але їм це не вдається.

Ворог не зміг виконати поставлені завдання з розгрому збройних сил України, оточення Києва, виходу на адміністративні кордони Донецької та Луганської областей. Частково окупанти просунулися на Донецькому напрямку. Але у напрямку на Миколаїв російських загарбників зупинили.

Олександр Мотузяник зазначив, що окупанти використовують мобілізованих з ОРДЛО як гарматне м’ясо для виявлення вогневих позицій ЗСУ.

Нагадаємо, що 16 березня, російські окупанти скинули надпотужну бомбу на Маріупольский драматичний театр, що став сховищем для близько тисячі біженців, які втратили власні домівки. Бійці «Азову» зауважують, що агресор не міг не знати про те, що будівля драмтеатру стала прихистком для сотень мешканців, які залишись без даху над головою та засобів для існування. Після бомбардування Драматичного театру Маріуполя тим, хто ховався у бомбосховищі, вдалося вижити.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!