Сьогодні опція поповнення картки «ЛеоКарт» буде тимчасово недоступна. Що відомо

1907 0
Через оновлення системи поповнення ЛеоКарт буде тимчасово недоступна.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

У зв’язку із запланованими технічними роботами та оновленням програмного забезпечення системи, у четвер, 1 лютого, з 19:00 тимчасово не буде можливості поповнити ЛеоКарт. Попередньо, роботи триватимуть близько 5 годин – орієнтовно до 00:00 2 лютого.

Читайте також: Леокарт. Де придбати, скільки коштує і як поповнити баланс

«Просимо власників ЛеоКарт врахувати цю інформацію. Для вашої зручності, рекомендуємо заздалегідь поповнити баланс своїх транспортних карток.  Якщо ж коштів на ЛеоКарт буде все-таки недостатньо, то, нагадуємо, безготівково оплатити проїзд можна банківською карткою чи  пристроєм із підтримкою Apple PayGoogle Pay», – зазначили у ЛКП «Львівавтодор».

Читайте також: За місяць у Львові виписали понад тисячу штрафів пасажирам

Наразі доступні такі способи поповнення балансу загальних і персоналізованих ЛеоКарт: онлайн – через застосунок та веб-сайт EasyPay; через термінали EasyPay та у 40 кіосках «Інтерпрес».

Зазначимо, у Львові придбано понад 88 тис. транспортних карток ЛеоКарт.

Детальніше про те, які зміни в громадському транспорті заплановані на 2024 рік, чому зросла вартість проїзду, як можна проаналізувати свої поїздки і куди звертатися зі скаргами, читайте в інтерв’ю із директором департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури Львівської міської ради Олегом Забарилою.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!