Політична реклама

Отримати субсидію львів'яни можуть у відділі соціального захисту у вівторок та четвер

1540 0
Державна житлова субсидія призначається львів’янам з місяця їх звернення із заявою, терміном на 6 місяців.

Після закінченні терміну призначення, мешканці повинні підтвердити своє право на житлову субсидію, для цього їм потрібно звернутись у «єдину приймальню» районного відділу соціального захисту, з відповідним пакетом документів, інформує прес-служба Львівської міськради.

Для зручності львів’ян в управлінні соціального захисту діють послуги можливості запису на прийом по телефону. Для цього львів’янам слід попередньо зателефонувати у районний відділ соціального захисту й записатись на прийом. Прийом мешканців за попереднім записом здійснюється щовівторка та щочетверга.

Для отримання детальної інформації про різні види соціальних гарантій мешканці Львова можуть звертатись за консультаціями до  відділів соціального захисту за місцем проживання за телефонами:

Галицький:

тел.: 261-44-50

(вул. Ф. Ліста, 5)

Личаківський:

тел.: 235-71-62

(вул. Театральна, 10)

Залізничний:

тел.: 295-82-28

(вул. І. Виговського, 34)

Франківський:

тел.: 237-50-81

(вул. Генерала Т. Чупринки, 85)

Шевченківський:

тел.: 252-28-40

(вул. В. Липинського, 11)

Сихівський:

тел.: 254-64-80

 (просп. Червоної Калини, 66)

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!