Львівська ОВА рекомендує школам утриматися від лінійок з нагоди 1 вересня

783 0
Якщо лінійки будуть, то просять не поширювати у соцмережах інформацію про те, де і о котрій годині.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

Львівська ОВА рекомендує школам області утриматися від святкових лінійок з нагоди 1 вересня. Про це повідомив голова військової адміністрації Максим Козицький. 

 

«Якщо батьки і педагогічний колектив все ж хочуть це зробити, то радимо проводити такі заходи лише для учнів перших і одинадцятих класів» повідомив Козицький. 

Голова ОВА також додав, що важливо не поширювати у соцмережах інформацію про те, де і о котрій годині будуть такі лінійки.

 

Нагадаємо, що у новому навчальному році у школах Львова вчитимуться 88 970 школярів, з яких близько 2 тисяч – діти-переселенці з інших міст України. Також зазначимо, що у Львові 76% батьків готові, аби їхні діти почали навчання офлайн. Лише близько 9% батьків надають перевагу онлайн навчанню для своїх дітей. Сімейній формі навчання перевагу надали 1-2% батьків. Здебільшого, це ті, хто зараз перебуває за кордоном. Лише 8% батьків не визначилися, яким має бути навчання для учнів.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!