Переломний момент уже розпочався, росіяни зрозуміли, що війна йде у них, – Буданов

1550 0
За словами очільника ГУР, росіяни почали розуміти, що їхня армія не така вже й сильна.
НАЧАЛЬНИК ГОЛОВНОГО УПРАВЛІННЯ РОЗВІДКИ МІНІСТЕРСТВА ОБОРОНИ УКРАЇНИ КИРИЛО БУДАНОВ

НАЧАЛЬНИК ГОЛОВНОГО УПРАВЛІННЯ РОЗВІДКИ МІНІСТЕРСТВА ОБОРОНИ УКРАЇНИ КИРИЛО БУДАНОВ

У війні вже розпочався переломний момент, росіяни почали розуміти, що вона стосується їх, а не відбувається десь у світі. Про це в ефірі національного телемарафону повідомив начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони Кирило Буданов.

На запитання про те, чи стався перелом на війні у серпні, він відповів, що до кінця серпня є ще певний час, однак звернув увагу – до серпня вибухів у Криму не було. За словами очільника ГУР, росіяни почали розуміти, що їхня армія не така вже й сильна, системи ППО не такі вже й хороші – і армія рф насправді не здатна захистити тимчасово захоплену українську територію.

Читайте також: У росії можливий тіньовий державний переворот

«Вони надто переоцінили свою армію. Це зовсім не друга армія світу і навіть не четверта. І розплата прийде. Розуміння, що розплата буде, приходить до людей, коли вони особисто починають бачити та відчувати, що війна – це не десь там у якійсь частині світу, а у них. Тому переломний момент уже розпочався», – додав він.

Нагадаємо, що, за словами керівника Головного управління розвідки Міноборони Кирила Буданова, активна фаза війни має піти на максимальний спад до кінця року, а закінчиться боротьба поверненням наших окупованих територій включно з Кримом.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!