Під час ремонту дороги на Львівщині укладали асфальт у зливу

3365 0
Підрядну організацію можуть зобов'язати виправити недоліки за власний рахунок.
фото: уп

фото: уп

За несприятливих погодних умов на Львівщині ремонтували дорогу Т-14-25 на ділянці Крехів – Жовква. Про це повідомляє пресслужба Служби автомобільних доріг у Львівській області.

«Ексдепутат Верховної Ради України став свідком ситуації укладання асфальтобетону під час дощу», – йдеться в повідомленні.

Через цю ситуацію Служба скерувала на місце проведення ремонту інспектора, який видав припис про зупинку робіт.

«У випадку підтвердження, що роботи були виконані неякісно, ми зобов’яжемо підрядну організацію виправити недоліки за власний рахунок», – каже керівник Служби автомобільних доріг у Львівській області Олег Береза.  

Читайте також: На Львівщині тимчасово відклали ремонт дороги, про яку священник зняв кліп

Зі слів підрядної організації «Експодор», коли розпочався дощ, у них був залишок суміші в асфальтоукладчику і її змушені були використати, щоб не заблокувати роботу техніки. На техніці є логотипи компанії «ПП Рома» – постачальника асфальтобетонної суміші для виконавця робіт.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!