Півтисячі спортсменів відзначили День спорту у Львові. Фото

2350 0
Участь в заході взяли представники 37 федерацій з видів спорту.
фото ЛОДА

фото ЛОДА

У суботу, 8 вересня, на площі біля пам`ятника Івану Франку відбулось обласне спортивне свято до Дня фізичної культури і спорту, передає прес-служба ЛОДА.

У заході взяли участь майже 400 осіб – представників 37 федерацій з видів спорту, в тому числі відомі спортсмени, чемпіони та призери Олімпійських ігор, чемпіонатів світу та Європи, заслужені тренери України, фахівці галузі фізичної культури та спорту.

В межах святкування за вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури та спорту та з нагоди Дня фізичної культури і спорту шістьом фахівцям галузі оголосили подяку голови Львівської облдержадміністрації.

Окрім того, Президент України Петро Порошенко присвоїв почесне звання «Заслужений працівник фізичної культури і спорту України» старшому викладачеві кафедри фізичного виховання та спорту Львівського національного університету імені Івана Франка Аразнепесу Тувакову.

Олег Синютка також вручив ключі та документи на право власності 22-місного автобуса Форд для потреб Львівської школи вищої спортивної майстерності.

Опісля відбулась «Олімпійська розминка», показові виступи та майстер-класи з різних  видів спорту за участю зіркових гостей, вихованців ДЮСШ, юних спортсменів, а також легкоатлетичні змагання за програмою комплексних Ігор Львівщини серед аматорів, ветеранів спорту та осіб з інвалідністю.

Фото ЛОДА


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!