На Львівщині знову зросла кількість хворих на ГРВІ

777 0
Йдеться про ріст захворюваності у порівнянні з позаминулим тижнем.
Фото умовне

Фото умовне

Показники захворюваності на гострі респіраторні вірусні інфекції на Львівщині зросли на 6,4%. Про це повідомила директорка Львівського обласного центру профілактики хвороб Наталія Іванченко-Тімко. 

Найбільший ріст спостерігається, як і позаминулого тижня, спостерігається у Львівській та Стрийській громадах. Відтак, інтенсивний показник захворюваності на ГРВІ перевищує епідемічний поріг на 30,9%. Серед усіх уражених вірусами осіб 5725 дітей до 17 років, що становить 40,9% від загальної кількості.

Проте рівень захворюваності саме на коронавірус впав – 208 осіб проти 295 за позаминулий тиждень. 

Також зазначимо, що від початку епідемічного сезону у Львівській області проти грипу вакцинувались 15,8 тис. осіб.  

Нагадаємо, що у Львівському обласному центрі контролю та профілактики хвороб підготували поради, як вберегтися від коронавірусу. Детальніше про це за посиланням.

Володимир Федорович

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!