Україна

Польські фермери повністю заблокували рух не декількох пунктах перетину кордону з Україною

983 0
Мовиться і про автобуси, і про легкові атомобілі.
Фото: AFP

Фото: AFP

Польські фермери розпочали більш жорстоку блокаду на пунктах перетину державного кордону з Україною – на трьох з них повністю припинили пропуск автомобілів. Про це повідомило Західне регіональне управління Держприкордонслужби.  

Ситуація на кожному пункті перетину з Польщею: 

  • «Медика-Шегині» – в обидвох напрямках повністю заблоковано рух вантажівок через пункт пропуску «Медика-Шегині». Термін завершення такого блокування не повідомлявся;

  • «Долгобичув-Угринів» – біля пункту пропуску протестувальники озвучили намір перекрити рух для усіх видів транспорту до 17:00 20 лютого;

  • «Зосін-Устилуг» – протестувальники мають намір обмежити рух автобусів, вантажних та легкових транспортних засобів в обидвох напрямках. Обіцяють пропускати лише вантажні автомобілі з гуманітарною допомогою з 13:00 по 16:00 за київським часом;

  • «Корчова-Краківець» – протестувальники планують блокувати рух усіх вантажівок на виїзд з Польщі до 21:00 20 лютого, крім тих, які перевозять критичні вантажі. При цьому, автобуси, мікроавтобуси, легкові автомобілі в обидва напрямки зможуть рухатися безперешкодно.

  • «Гребене-Рава-Руська» – протестувальники з 13:00 20 лютого повністю заблокували рух в обох напрямках всіх категорій транспортних засобів, крім тих, які везуть критично важливі вантажі та гуманітарну допомогу.

  • «Дорогуськ-Ягодин» – організатори протесту мають намір повністю заблокувати рух вантажного транспорту в обидвох напрямках до 19:00 за київським часом

Нагадаємо, що, окрім пунктів перетину для автомобілів, польські фермери заблокували і залізничні шляхи та висипали зерно з українських вагонів. 

Володимир Федорович

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!