Постраждала у львівському Парку динозаврів отримає матеріальну компенсацію від адміністрації

1101 0
Адміністрація Динопарку, яка орендує територію Парку Культури і на території якої трапилася прикра подія, уже розпочала процес допомоги.
Фото: varta1

Фото: varta1

Постраждала у «Парку динозаврів» жінка отримає матеріальну компенсацію від адміністрації розважального закладу. Про це йдеться на сторінці Парку культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького у Фейсбуку.

Інцидент трапився 6 жовтня. На жінку, яка гуляла зі своїм онуком, впав елемент загородження розважального «Парку динозаврів», який орендує територію у Парку культури. Унаслідок цього жінка отримала травми.

Читайте також: Завтра у Львові запрацює парк динозаврів. Локація, вартість

«На місці одразу викликали швидку допомогу. Це – погодні умови, це – нещасний випадок, після якого одразу закрили для відвідування територію парку і Парку динозаврів, зокрема. Водночас адміністрація Динопарку, яка орендує територію Парку Культури, і на території якої трапилася прикра подія, уже розпочала процес допомоги і компенсації матеріальних витрат постраждалій. Ми ж, у свою чергу, як адміністрація Парку культури, співчуваємо потерпілій жінці і бажаємо швидшого одужання та помічної реабілітації», – додають у пресслужбі Парку культури.

Додамо, що про те, як почувається жінка, на яку впав паркан, детальніше дізнавайтеся за посиланням.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!