Політична реклама

Гідранти, встановлені ще за Австрії, відновлюють у Львові

2474 0
ЛМКП «Львівводоканал» відновлює пожежні гідранти. З початку року у місті відновили 115 таких пристроїв. Найбільше потребують відновлення пожежні гідранти в середмісті Львова. Тут ще багато австрійських пристроїв, які ще називають гідрантами львівського типу.
Фото: old.mdi.org.ua

Фото: old.mdi.org.ua

Загалом на балансі «Львівводоканалу» 2594 гідранти, інформує прес-служба Львівської міської ради.

«Спільно з пожежниками ми стежимо за їхнім станом, складаємо відповідні акти огляду, визначаємо, які необхідно відновити. Нам вдалося налагодити постійну роботу з відновлення гідрантів, і це дає свої результати. Сподіваємось до кінця року відновити всі пристрої. Залишилося полагодити ще 74», – повідомили в ЛКП.

Фахівці водоканалу наголошують, що проблеми з гідрантами виникають не лише тому, що їх заасфальтовують без погодження.

«На жаль, люки гідрантів, як і каналізаційні, часто крадуть. Особливо багато крадіжок стається в середмісті Львова. Якщо гідрант не прикрито, у нього потрапляє сміття і він виходить з ладу», – пояснюють в ЛКП.

Ремонт одного такого гідранта (зокрема, заміна його запчастин) обходиться від 800 до 1 500 гривень. Новий коштує майже 4 000 гривень. Минулого місяця ЛКП придбало 15 нових гідрантів польського типу.

Довідка.

Найбільше пожежних гідрантів є в Личаківському районі міста – 510, у Галицькому районі їх 477, у Франківському – 468, у Залізничному – 394, у Шевченківському – 392, а в Сихівському – 353.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!