Правила життя львів’янина. Андрій Москаленко

4612 0
Заступник міського голови Львова з питань розвитку, 29 років. «В дитинстві мріяв бути корисним. Хотів стати баскетболістом. Але сьогодні я можу бути корисним у мерії, а завтра у фінансових установах».
фото: Дарини Романець

фото: Дарини Романець

У МІСТІ є багато соціальних ініціатив. Львів’яни  не байдужі люди.

КОЖНОГО ДНЯ я в середньому випиваю 4-5 горняток кави.

ВІДРОДЖУЄТЬСЯ БРЕНД галицької кухні. Всі гості  їдуть за автентикою, а не за МакДональдзом. 

Я ЛЮБЛЮ  їсти, а добре їсти – це ще краще.

ЛЬВІВ’ ЯНИН – це людина, яка безпосередньо ідентифікує себе із містом, дуже принципова і дбає про ту сферу, яка важлива особисто їй.

ТУТ Є ВІДЧУТТЯ великої атмосферності. Для мене велично і приємно бути львів’янином.

В ДИТИНСТВІ мріяв бути корисним. Хотів стати баскетболістом. Але сьогодні я можу бути корисним у мерії, а завтра у фінансових установах.

ЛЮБИТИ Львів – це активно працювати над розвитком міста.

ЛЮДИНА МОЄЇ ПРОФЕСІЇ повинна вірити в те, що вона робить. Зайшовши в міську раду, ти мусиш розуміти, що кожного дня є проблеми і успіхи, ти маєш стати елементом усіх складових. Не можна відокремлювати «я – це хороше, а погане – не я».

НЕМАЄ ЖОДНОГО  ідеального міста у світі. Потрібно створювати умови для уникнення хабарництва. Люди, які приходять працювати просто не повинні знати, що це таке -  взяти хабар. Для них це має бути образою гідності.

МІСТО Є СИЛЬНИМ тими людьми, які живуть в ньому.  В середньому до нас мігрує до 150 тисяч людей. Вранці вони заїжджають, ввечері -  виїжджають. Кожна людина – це нове наповнення. Треба судити не про людей, а те, яким чином прививати нові смаки.

 

Дар’я Романець, Дніпропетровськ для Tvoemisto.tv

Цей матеріал було підготовлено в рамках Програми міжредакційних обмінів за підтримки міжнародного медіа-проекту MyMedia


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!