Представники Львівщини здобули вісім нагород на Чемпіонаті України з бадмінтону

533 0
Львів’янин Максим Кушка зайняв 3 місце у чоловічій парній категорії.
Фото: ЛОДА

Фото: ЛОДА

В неділю, 30 квітня, у Львові завершились національні змагання з бадмінтону. Впродовж тижня Львівщина приймала одразу два чемпіонати України – спочатку, серед юнаків і дівчат 2011 років народження і молодших, а згодом серед юнаків і дівчат 2009 року народження і молодших. Загалом представникам Львівщини вдалося здобути вісім нагород різного ґатунку. Про це повідомили в управління молоді та спорту ЛОДА.

На чемпіонаті України серед юнаків і дівчат до 15 років і молодших львів’янин Максим Кушка зайняв 3 місце у чоловічій парній категорії разом з Іллею Воробкало з Миколаєва, уперше виконавши норматив для присвоєння кваліфікаційного розряду Кандидат у майстри спорту України

В одиночній категорії  срібною призеркою стала Тетяна Попова, яка долучилася до збірної Львівщини після тренувань у Херсоні. Вона також виборола золото у жіночій парі з Маргаритою Александровою з Миколаєва та у змішаній парі з Жаном Воротніковим з Дніпра. 

Читайте також: У Львові вперше відбулися Всеукраїнські «Ігри Нескорених». Фото

Бронзовою призеркою в одиночній категорії стала Яна Урбанська. Разом з Богданою Сиротюк вона також стала срібною призеркою у жіночій парі та разом з Максим Урбанський у змішаній парі – бронзовими призерами. Максим Урбанський, у свою чергу, виборов ще одну бронзову медаль у чоловічій парі з Максимом Пилатом. Також брозну виборола Марта Прудивус у жіночій парі з Еммою Каратановою з Харкова. 

Нагадаємо, що на кубку України 20 спортсменів із Львівщини вибороли три золоті, три срібні та дві бронзові медалі.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!