Представниці Львівщини стали чемпіонками Європи зі спортивної боротьби серед юніорок

966 0
Дівчата здобули дві золоті медалі й одну бронзову.
Фото: відділення НОК України у Львівській області

Фото: відділення НОК України у Львівській області

Представниці Львівщини перемогли своїх суперниць на змаганнях у німецькому Дортмунді та стали чемпіонками Європи зі спортивної боротьби серед юніорок. Двоє дівчат здобули золоті медалі, а третя – бронзову. Про це повідомили у відділенні НОК України у Львівській області. 

«Блискуче сьогодні, 1 липня, відборолися на чемпіонаті Європи зі спортивної боротьби серед юніорів, який триває у німецькому Дортмунді, представниці Львівщини», – інформують у НОК.

Спочатку чемпіонкою стала 18-річна Олександра Хоменець у вазі до 55 кг. Вона на туше (положення борця, коли він торкається килима обома лопатками, і супротивник утримує його впродовж певного часуперемогла свою суперницю з Угорщини, а на шляху до фіналу також стала сильнішою за суперниць з Польщі (9:2), Румунії (8:2) і РФ (10:0).

Читайте також: Спортсмени зі Львівщини вибороли титул чемпіонів Європи з кіокушинкай карате

Наступною золоту медаль здобула 19-річна Оксана Чудик у категорії до 68 кг. У фіналі достроково (10:0) вона виграла у борчині з Німеччини. А перед цим Оксана перемогла суперницю з Польщі (4:1) та Білорусі (8:0).

Бронзову медаль завоювала 17-річна Марія Орлевич у вазі до 76 кг. У малому фіналі вона достроково перемогла суперницю з Іспанії.

Фото відділення НОК України у Львівській області


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!