Презентація посібників про торгівлю з ЄС для підприємців. Як долучитися

2342 0
Презентація посібників «Успішний експорт до Європейського Союзу. Практичний посібник для малих і середніх підприємств в Україні» та «Тимчасове ввезення/вивезення товарів. Путівник карнетами АТА» відбудеться у Львові завтра, 15 квітня.

Ці посібники  для допомоги підприємствам, охочим вийти на європейський ринок, підготувала Львівська торгово-промислова палата за підтримки Німецько-українського проекту у сфері бізнесу.

«Підписання Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом і створення поглибленої та всеохоплюючої зони вільної торгівлі відкрило для українських підприємців і промисловців нові можливості у торгівлі з Європейським Союзом», зазначають у промисловій палаті.

Посібник «Успішний експорт до Європейського Союзу. Практичний посібник для малих і середніх підприємств в Україні» – нове видання, підготоване українськими та іноземними експертами-практиками, актуальне своїм врахуванням змін, які відбулися у Європейському Союзі та Україні за останні два роки. Книга містить корисну практичну інформацію щодо пошуків партнерів, аналізу ринків, укладення зовнішньоекономічних контрактів, фінансування експортних операцій, тарифного та нетарифного регулювання, програм та інструментів підтримки експорту тощо. У посібнику є посилання на джерела інформації, бази даних, портали з підтримки експорту, законодавство України та Європейського Союзу тощо.

«Тимчасове ввезення/вивезення товарів. Путівник карнетами АТА»  – цей практичний посібник стане у пригоді українським підприємцям, представникам бізнес-організацій та менеджерам різних сфер діяльності, організаторам міжнародних виставок, гастролей та змагань тощо здійснювати правильне оформлення документації на тимчасове вивезення товарів з країни.

Задля спрощення митних формальностей під час тимчасового вивезення/ввезення товарів за/з-за кордону у світі впроваджено систему, іменовану «карнетом АТА», позитивний досвід існування якої доводить, що тісна співпраця між бізнесом і митницею може сприяти ефективному розвитку зовнішньої торгівлі. Практичні аспекти застосування «карнетів АТА» і зібрані в посібнику.

Презентація друкованих видань відбудеться 15 квітня у приміщенні ЛТПП (Стрийський парк, 14, м. Львів). Початок о 15:00. Кожен учасник отримає примірники посібників безкоштовно.

Участь у презентації є безкоштовною, але кількість місць обмежена. Для участі необхідно заповнити анкету. Подробиці – за посиланням


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!