Про черги на кордонах, повітряну тривогу, пожежі та диверсії. Як минула доба на Львівщині

101971 0
Головні події минулої доби у Львівській області.
Фото: auto.24tv.ua

Фото: auto.24tv.ua

Повітряна тривога. За минулу добу, 23 березня, на Львівщині жодного разу не лунали сирени. Враховуючи воєнний стан, у якому перебуває Україна, доба області пройшла спокійно. Про це повідомляє голова Львівської ОВА Максим Козицький.

Пожежі сухостою. Водночас за добу фахівці Головного управління ДСНС України у Львівській області виїжджали на ліквідацію 121 пожежі сухої трави.

«За спалювання сухостою, що у воєнний час прирівнюється до диверсії, порушникам загрожує не лише штраф, а й позбавлення волі на 15 років чи довічне ув’язнення. Спрямуйте сили на боротьбу з окупантом!», – зазначає він.

Читайте також: Як львівський бізнес допомагає армії та переселенцям

Переселенці на Львівщині. В області прийняли і розселили ще майже 7 тисяч вимушено переміщених осіб. Від 24 лютого на Львівщині надали прихисток понад 230 тисячам людей, і це лише офіційні дані, реальна цифра суттєво вища, оскільки багато людей самостійно поселилися у приватному секторі. Є ще, за словами очільника Львівщини, 18 тисяч облаштованих місць у державних та комунальних закладах, понад тисячу – у приватній сфері.

Черги на кордонах. Кордон на пунктах пропуску у Львівській області перетнула 21 тисяча людей. Динаміка виїду за кордон зменшується. Спостерігають мало черг. Від початку повномасштабного вторгнення 1 мільйон 200 тисяч людей виїхали за кордон через пункти пропуску на Львівщині.

Читайте також: Диверсанти можуть розкидати вибухівку під виглядом іграшок. Що робити, якщо знайшли підозрілий предмет

Диверсії. Окрім цього, поліція Львівщини опрацювала тисячу звернень від громадян щодо підозрілих осіб та об’єктів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!