Продуктовий магазин у центрі Львова продали за 8,4 мільйона гривень

1669 0
Початкова ціна становила майже 3,7 млн грн.
Фото: ПроЗорро.Продажі

Фото: ПроЗорро.Продажі

Управління комунальної власності Львівської міської ради продало на аукціоні нежитлове приміщення, що на вулиці Ярослава Осмомисла, 8. Стартова ціна продажу становила 3,69 млн грн, що удвічі нижче від кінцевої вартості. Про це йдеться на сайті електронних продажів Прозоро. 

Об'єкт виставили на аукціон 29 квітня цього року. Нежитлове приміщення розташоване на першому поверсі, його площа становить 61,1 км. метри. Воно було в оренді від 1994 року.

Читайте також: Приміщення магазину в центрі Львова продали з аукціону за 8,6 млн грн

В аукціоні взяли участь 9 покупців, серед яких Роман Гронь, ПП «Тоталь», ПП-Фірма «Престиж-Сервіс», ТОВ «Іммобільяре Фамільяре», Максим Куземко, ТОВ «Олімпекс-2», ТОВ «Варта-безпека», Юрій Сєднєв та Василина Галлего.

Найвищу ціну у розмірі 8,4 млн гривень запропонувала Василина Галлего. 

Нагадаємо, що з аукціону продали також приміщення магазину, що на площі Соборній, 10. Переможець тендеру запропонував 8,6 млн грн. 

Фото Прозоро


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!