Провідні закордонні ЗМІ надали українцям безкоштовний доступ до видань

1105 0
Щоб отримати доступ, потрібно зареєструватись на сайті видання та обрати регіон «Україна»
Фото: Unsplash

Фото: Unsplash

Провідні світові медіа відкрили безкоштовний доступ до електронних версій для українців на час війни. Йдеться, зокрема, про видання The Washington Post, The Wall Street Journal, The Economist та Financial Times. Про це повідомили у Центрі протидії дезінформації при РНБО України.

Так, американське видання The Washington Post надало безкоштовний доступ до своїх матеріалів для читачів України. У TWP пішли на такий крок уперше, але не уточнили, на який період діє безкоштовний доступ.

Читайте також: 79-річна мешканка Маріуполя потрапила на перші шпальти світових ЗМІ після навчання стрільбі. Фото дня

Видання The Wall Street Journal також надає безкоштовний доступ для користувачів з України та у країнах, де є велика кількість українських біженців. Однак не уточнюється, в яких країнах, як і скільки триватиме безкоштовний період.

The Economist за останній місяць став удвічі більше публікувати статей на сайті, всі вони у безкоштовному доступі для українських користувачів.

Financial Times також надало безкоштовний доступ до своїх ключових репортажів всім читачам з України.

Щоб оформити безоплатний доступ, потрібно зареєструватися на сайті видання та обрати регіон «Україна». Якщо ви за кордоном, потрібно VPN і також обирайте регіон «Україна».

Нагадаємо, що YouTube заблокував канали державних російських каналів по усьому світу. 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!