Причини ДТП у Львові та області і які дороги планують відремонтувати до кінця року. Головне за добу

1113 0
Коротко про головні новини за минулу добу.
Фото: Viktor Talashuk for unsplash

Фото: Viktor Talashuk for unsplash

ДТП із наслідками. Водіння у нетверезому стані не є основною причиною автоаварій. Розповідаємо про те, як виглядає типовий водій-учасник аварій, де найбільш небезпечні ділянки на Львівщині та у Львові і які основні причини автотрощ

Covid-блог від Тvoemisto.tv. Через погіршення ситуації із коронавірусною інфекцією Covid-19 медіа-хаб «Твоє місто» відновив Covid-блог, в якому стисло, своєчасно і перевірено подаватиме всю інформацію про карантин, обмеження та вакцинацію у Львові.

Читайте також: Не алкоголь. Якими є основні причини автотрощ на Львівщині та хто їх створює

Зміни у маршруті. З 20 жовтня трамваї №4 курсуватимуть за зміненим маршрутом. Зміни в курсування четвертого трамвайного маршруту внесли для покращення транспортного сполучення для мешканців району вул. Миколайчука. А на вул. Д. Котка з 20 жовтня, з 08.00 год., і 22.00 год. 10 грудня для проведення капітального ремонту перекриють рух транспорту.

Діти з коронавірусом. У Covid-відділенні Львівської обласної дитячої лікарні ОХМАТДИТ перебуває 46 дітей. Із них 40 мають підтверджений ПЛР-тест і ще 6 дітей чекають результатів. Тримісячний малюк перебуває у реанімації у вкрай важкому стані. Його відключили до апарату штучної вентиляції легень.

Перемога ліцеїста. Учень Львівського фізико-математичного ліцею Юрій Сагайдак здобув золоту медаль на міжнародному конкурсі наукових винаходів. Його проєкт має назву «Спосіб протезування зору». Юрій – учень 11 класу ЛФМЛ, у складі команди Малої академії наук виборов медаль на міжнародному конкурсі для молодих винахідників INOVA.

Читайте також: Ми падаємо з ніг, а ви втрачаєте рідних, поки все ще думаєте – вакцинуватися чи ні

Ремонт доріг. На Львіщині на кількох об’єктах триває ремонт доріг. Ремонтують міст на дорозі Мшанець – Стрілки. Підрядники працюють на дорогах Бориня – Боберка, Турка – Східниця, Турка – Лопушанка, Бісковичі – Дроздовичі та Ясениця – Новий Кропивник. Вже повністю відновлена дорога Яворів – Грушів, також дороги Смільниця – Старий Самбір, Нижанковичі – Самбір – Дрогобич – Стрий та дорога Червоноград – Рава-Руська, роботи на якій наразі зупинені через відмову польського підрядника, оскільки бракує коштів. Із повним переліком доріг, які ремонтують, можна почитати тут.

Ризик невакцинованих померти від штаму Дельта. На Львівщині понад 95% хворих на коронавірус хворіють Дельта-штамом. За даними Центру з контролю та профілактики захворювань Міністерства охорони здоров’я США (CDC), нещеплені люди мають в 11 разів вищий ризик померти від цього більш заразного й небезпечного штаму. Тим часом у Львові та області кількість смертей і госпіталізацій продовжує рости.

Гарного дня!


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!