«Приводів для паніки немає. Київ живе і працює», – Кличко

625 0
Він зазначив, що місту потрібні плани на випадок різних надзвичайних ситуацій.
Фото: Unsplash

Фото: Unsplash

Міський голова Києва Віталій Кличко сказав, що столиця повинна мати плани на випадок різних сценаріїв розвитку подій, включаючи найгірші.

Джерело: мер Києва Віталій Кличко у своєму Telegram

«У ситуації війни, в якій ми живемо, потрібно мати плани на випадок різних сценаріїв розвитку подій і надзвичайних ситуацій. І бути готовим діяти. Готуючись до зими ми закупили, залучили від іноземних партнерів і продовжуємо закуповувати генератори, теплові пушки, облаштовуємо теплопункти, убезпечуємо об‘єкти критичної інфраструктури», – написав він.

Читайте також: У Києві допускають евакуацію 3 млн людей у випадку повного вимкнення електроенергії

Кличко каже, що місто має бути готовим до різних варіантів розвитку подій, хоча й розраховує, що найгіршого не станеться. 

«Тому сьогодні приводів для паніки немає. Київ живе і працює. Витримка і воля кожного з нас - це те, що ворогу знищити не вдалося і не вдасться!», – додав він. 

Нагадаємо, напередодні з’явилася інформація про те, що влада Києва розглядає можливість евакуації приблизно трьох мільйонів жителів у разі повного вимкнення електроенергії. 

Софія Шавранська


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!