Публічне інтерв’ю з Андрієм Садовим. Якою є роль Львова у час війни та що з господаркою міста

1362 0
Глядачі можуть залишати свої запитання на Facebook-сторінці «Твого міста».
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

31 січня о 21:30 відбудеться публічне інтерв’ю з міським головою Львова Андрієм Садовим на онлайн-платформах медіахабу «Твоє місто». Ключова тема – як Львів пережив минулий рік, чи має місто план на 2024-ий, як змінилась його роль у другий рік повномасштабної війни. 

Наші глядачі можуть залишати свої запитання під цим анонсом на сайті, або ж надсилати під час прямого ефіру у коментарях на нашій Facebook-сторінці та Ютуб-каналі.

З лютого 2022 року Львів зазнав значної трансформації, коли місто було потужним логістичним хабом, тут зупинялись ті, хто втікав від атак російської армії, тут працювали штаби міжнародних гуманітарних та журналістських організацій. 

У 2023 році Львів уперше став найдорожчим містом в Україні за вартістю квартир у новобудовах. У дослідженні Tvoemisto.tv п’яти міст – Львова, Києва, Одеси, Вінниці та Ужгорода показано, як це вплинуло на вартість життя.

Журналісти редакції «Твого міста» підготували запитання про те, як тиловий Львів працюватиме на нашу перемогу, як надалі допомагатиме армії; чи вдасться втілити великі міські проекти – е-квиток, сміттєпереробний завод, будівництво меморіалу, крематорію, забезпечення містян укриттями; чи не втратить Львів свого архітектурного обличчя, враховуючи кількість забудов та як це все вплине на мобільність і якість життя тут.

Також ми розпитаємо у міського голови про те, на що піде бюджет розвитку, як місто залучає інвестиції, якими є стосунки з центральною владою, якою є користь для міста від закордонних поїздок мера та чиновників міськради. Дивіться трансляцію інтерв’ю наживо сьогодні, 31 січня, о 21:30 на нашій Facebook-сторінці та Ютуб-каналі.

Нагадаємо, нещодавно редакція Tvoemisto.tv провела публічне інтерв'ю з головою Львівської ОВА Максимом  Козицьким, з яким обговорили, як минув для Львівщини 2023 рік і що очікує область у 2024-му; як у Львівській області підтримують бізнес; чому так мало інформації про допомогу війську сімейним бізнесом Козицьких; яка ситуація з кейсами щодо чеського підприємця, який має частку у компаніях батька Козицького та співпрацював з «Газпромом», що зі справою Гринкевичів та фабрикою Philip Morris; чи правда, що голові ЛОВА пропонують нову посаду в Києві.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!