Україна

«Раджу скласти план, якщо світла не буде кілька днів», – директор Yasno

838 0
Гендиректор YASNO пояснює, як бізнесу підготуватися до знеструмлень.
Умовне фото / Unsplash

Умовне фото / Unsplash

Генеральний директор YASNO Сергій Коваленко під час інтерв'ю в Tvoemisto.tv назвав кілька кроків підготовки для бізнесу у разі знеструмлення. Перш за все, він радить стати автономними (можливо, варто розглянути встановлення сонячних батарей, якщо є така можливість).

По-друге, використовувати генератори (це залежить від виду бізнесу й моделі виробництва). По-третє, повернутися до енергоефективності (кожен офіс може зменшити споживання електроенергії на 20%).

Читайте також: «Мусимо пристосуватися до графіків відключень світла». Інтерв’ю з директором YASNO

«А ще раджу скласти план, що робити, якщо виникатиме ситуація зі знеструмленням чотири дні поспіль або три чи кілька діб. Що саме потрібно придбати, щоб забезпечити роботу й пристосуватися до будь-якої обставини. Необхідно розуміти, що знеструмлення триватимуть впродовж усього року, їх може бути менше лише у вихідні», – сказав він.

Російські окупанти систематично атакують енергетичну інфраструктуру України, через що запроваджене погодинне знеструмлення. Чи можливий повний блекаут, що чекає на українців взимку, як підготуватися бізнесу, що має зробити кожен українець, а що держава читайте у інтерв’ю з гендиректором YASNO тут.

До слова, протягом 30 травня графіки погодинних відключень у Львові та області не застосовуватимуть. Попри це, дефіцит потужності в енергосистемі України через атаки росії на відповідну інфраструктуру все ще залишається.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!