Речі львівських дизайнерів продаватимуть на гражному розпродажі

3809 0
У четвер, 24 липня, у Львові пройде розпродаж колекцій львівських дизайнерів та Garage Sale, під час якого можна буде продати і свої речі. Про це tvoemisto.tv повідомила організатор розпродажу Яна Іващенко.
Фото з Facebook події

Фото з Facebook події

«Все почалося з того, що я вирішила зробити розпродаж своєї колекції в студії веб-дизайну. Щоб не було сумно самій, запропонувала зробити розпродаж своїм знайомим дизайнерам.

Після опублікування інформації про подію, мені написало багато дизайнерів, що хочуть долучитися до розпродажу. Також буде гаражний розпродаж – можна приносити свої речі, якщо вони в гарному стані», – розповіла Яна Іващенко.

Тут можна буде придбати одяг, аксесуари тощо. Сама Яна Іващенко представить на розпродажі прикраси свого виробництва. «Знижки будуть і навіть досить суттєві, я даю на свою колекцію 50%, інші дизайнери також обіцяють знижки», – сказала організатор розпродажу.

Будуть речі від дизайнерів Зоряни Кириленко, Уляни Недошитко, Юлії Капрович, Олі Стеблак.

Також на розпродажі будуть представлені екологічні дизайнерські лампи з картону від львівських дизайнерів Дарії Антонів та Володимира Фем’яка

Коли: четвер, 24 липня, 20:00

Де: Львів, вул. Пекарська, 44, кв. 4

Додаткова інформація на Facebook.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!