Рекрутингові центри українського війська у Львові. Перелік

1392 0
Tvoemisto.tv розповідає про рекрутингові центри у Львові та як долучитися до української армії.
ФОТО: ЛМР

ФОТО: ЛМР

Рекрутинговий центр «Азову»

У Львові відкрили рекрутинговий центр «Азову», де тренуватимуть добровольців, які хочуть брати участь у воєнних діях. Він функціонує у Львівському центрі надання послуг учасникам бойових дій, що на вул. Пекарській, 41. 

Для вступу до бригади «Азову» потрібно заповнити анкету  або пройти телефонну співбесіду. Після цього потенційного кандидата запросять на співбесіду, яку проводять бійці-ветерани «Азову». Після співбесіди та позитивної резолюції, кандидат подає необхідні документи у військову частину. Після зарахування та прийняття присяги, відбудеться загальна військова підготовка. Опісля рекрут отримує шеврон та стає повноцінним бійцем «Азову».

Заповнити анкету онлайн можна за посиланням. Контакти: 073 033 43 08

Офіційна сторінка бригади НГУ «Азов» за посиланням

Читайте також: Яка різниця між призовом, мобілізацією та контрактною службою

Рекрутинговий центр Третьої окремої штурмової бригади

За адресою вул. Староєврейська, 7а розташований рекрутинговий центр Третьої окремої штурмової бригади. У бригаді наголосили, що перед відправленням у зону бойових дій новобранці проходять двомісячну військову підготовку. 

Для того, щоб доєднатися до лав Третьої штурмової бригади, потрібно заповнити анкету. Після цього потенційного кандидата запросять на співбесіду та фізтест у рекрутинговий центр. Після співбесіди та позитивної резолюції, кандидат подає необхідні документи у військову частину. Після зарахування – проходить базову військову підготовку. Опісля -  проводить 30 днів у навчальному центрі. Далі – 5-тижневий «курс молодого бійця», який проводять ветерани бригади та досвідчені інструктори. І тоді, після понад двомісячного навчання, боєць вирушає до свого підрозділу.

Більше інформації про бригаду – на офіційному сайті.

Рекрутинговий центр батальйону «Вовки Да Вінчі»

Центр розташований у центрі міста на площі Ангелів (поблизу Гарнізонного храму). У батальйоні кажуть, потрібні і діловоди, і юристи, і водії, і піхота, і артилеристи – тобто вакансії є, і кожен зможе знайти себе. 

Щоб долучитися, потрібно заповнити заявку на сайті, після чого добровольця запросять на співбесіду та розкажуть про подальші етапи відбору. 

Контакти: 0800 400 403, сайт батальйону за посиланням

Читайте також: Чим корисний рекрутинг та як обрати місце, де хочете воювати

Центр рекрутингу української армії

У центрі рекрутингу, який запрацював за адресою вул. Костя Левицького 67, можна дізнатися всю актуальну інформацію про вакансії у ЗСУ. У приміщенні щодня працюють 5 рекрутерів, які консультують усіх охочих. Центр не має відношення до структур ТЦК, а рекрутери не є військовослужбовцями. Тут не вручають повісток, а лише надають консультації.

Після вибору бажаної посади людина має співбесіду із рекрутером та представниками обраної військової частини. Далі кандидата скерують у ТЦК з пакетом документів для подальшого оформлення, проходження необхідних процедур та медичного огляду, направлення на базову військову підготовку (1 місяць) та, за потреби, фахову підготовку. Після підготовки військовослужбовця скерують у частину для проходження військової служби. 

Контакти: 067 300 15 63; (032) 254 62 81; (032) 254 62 80.

Читайте також: У поліції пояснили, як розшукують для ТЦК ухилянтів від мобілізації

Рекрутинговий центр 24 окремої механізованої бригади імені короля Данила

Центр розташований за адресою пл. Осмомисла, 9. Там шукають вмотивованих людей, які зробили свій вибір. У центрі допоможуть скерувати їх на посаду за фахом, досвідом та навиком. Найбільш популярні вакансії – оператори дронів, механіки, електрики тощо. Як відбувається рекрутинг у центрі та як сконтактувати з бригадою читайте за посиланням

Офіційна сторінка бригади за посиланням

Юлія Кметик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!