У Львові відкрили новий рекрутинговий центр. Деталі

1408 0
24 окрема механізована бригада імені короля Данила відкрила свій рекрутинговий центр у Львові.
Фото Андрій Садовий telegram

Фото Андрій Садовий telegram

У середу, 10 квітня, у Львові 24 окрема механізована бригада імені короля Данила відкрила свій рекрутинговий центр у місті. Він розташований за адресою пл. Осмомисла, 9, інформує Tvoemisto.tv. 

«Ми шукаємо вмотивованих людей, які зробили свій вибір, а ми допоможемо скерувати їх на посаду за фахом, досвідом та навиком. Найбільш популярні вакансії у рекрутинговому центрі – оператори дронів, механіки, електрики тощо», – повідомив під час відкриття рекрутинговому центрі військовослужбовець Андрій

Середня вікова категорія, яка звертається до рекрутингового центру, 30 років.

Читайте також: Чим корисний рекрутинг та як обрати місце, де хочете воювати

Як працює рекрутинг у 24 бригаді

1. Кандидат подає заявку через сайт або телефонує і домовляється про відвідування центру. Також наші вакансії розміщені на найпопулярніших платформах (наприклад, Lobby X);

2. Рекрутери обробляють заявки й відповідають усім кандидатам;

3. Рекрутер спілкується з відібраними кандидатами для зʼясування анкетних даних. Спілкування можливе телефоном, по відеозвʼязку або особисто в центрі;

4. Якщо під час розмови рекрутер не виявив ніяких червоних прапорців – він направляє кандидата на співбесіду з майбутнім підрозділом;

5. Якщо співбесіда з підрозділом пройшла вдало –  бригада забезпечує супровід на етапі мобілізації і ще деякий час після приходу в бригаду.

Як сконтактуватись із бригадою

1. Відгукнутись на вакансії на платформах пошуку роботи (наприклад, Lobby X);

2. Подати заявку через сайт 240mbr.army;

3. Зателефонувати в центр за номером 066 837 83 54;

4. Прийти на площу Осмомисла, 9. Але бажано спершу зателефонувати, щоб в цей час рекрутер був вільний.

Про бригаду

24 окрема механізована бригада є одним із найдосвідченіших механізованих підрозділів Збройних сил України, і її військові пройшли найгарячіші точки російсько-української війни, починаючи з 2014 року.

У 2014 році бригада звільняла Красний Лиман, Ямпіль, Закітне, Сіверськ, Зарічне, Лисичанськ і Сєвєродонецьк. Повномасштабне вторгнення підрозділ зустрів на Луганщині, одним з перших звільняв південні території України під час контрнаступу у 2022 році, тримав оборону міста Бахмут та досі виконує бойові завдання на одному зі східних напрямків.

Нагадаємо, що у Львові функціонує ще чотири рекрутингових центри різних військових формувань – «Вовків да Вінчі»«Азову»3-ї окремої штурмової бригади ЗСУ, та львівської 103-ї бригади ТрО. 

Антоніна Костик

Фото: Андрій Садовий 

_____________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!