RElocate together. У Львові відбудеться захід для релокованих підприємців

744 0
Під час заходу підприємці обміняються досвідом та знаннями.

У пʼятницю, 27 жовтня, у Львові відбудеться фінальний захід в рамках проєкту «RElocate together: майданчик допомоги для релокованих підприємств», що реалізується за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України». Очікується, що на заході зберуться представники місцевого та релокованого бізнесу, влади, громадськості, а також міжнародних партнерів, щоб обговорити поточні виклики підприємництва, налагодити взаємодію між місцевим та релокованим бізнесом та поспілкуватися у форматі нетворкінгу стосовно майбутніх співпраць та можливостей.

Для учасників запланували дві панельні дискусії:

  • виживання vs розвиток: реалії українського бізнесу;
  • місцевий та релокований бізнес: як забезпечити успішну інтеграцію.

 

Подія триватиме з 10:00 до 14:00. Локацію проведення з міркувань безпеки надішлють учасникам у листі-підтвердженні реєстрації. Доєднатися можна, зареєструвавшись за посиланням.

Зі слів голови правління ГО «Аналітично-адвокаційний центр «Львівський регуляторний хаб» Тараса Хавунки, для налагодження ефективного діалогу між бізнесом, владою, громадськістю та донорами, а відтак для спільної роботи над подоланням викликів війни та розвитком бізнес-клімату, важливо створювати майданчики для взаємодії.

«Фінальний захід, який ми організовуємо спільно з Програмою USAID «Конкурентоспроможна економіка України» обʼєднає ці ключові групи задля обговорення проблематики та досягнення майбутніх результатів», – каже він. 

Серед спікерів на заході будуть:

  • Олеся Залуська, керівниця Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України»;
  • Максим Козицький, голова Львівської обласної військової адміністрації;
  • Орест Гринів, заступник директора департаменту економічної політики ЛОВА;
  • Галина Васильченко, народна депутатка України 9-го скликання, членкиня Комітету ВРУ з питань фінансів, податкової та митної політики;
  • Володимир Марусяк, депутат Львівської міської ради, заступник голови постійної комісії підприємництва, цифрової трансформації та спадщини;
  • Сергій Антончик, СЕО Тзов «Шувар Інвест»;
  • Сергій Рудковський, генеральний директор релокованого підприємства «SEM Ecopack»;
  • Анастасія Серова, співзасновниця громадської спілки «РЕ:БІЗ», співвласниця релокованого підприємства «Citius S»;
  • Вікторія Маслова, співзасновниця релокованого підприємства «Весна»;
  • Олександра Чоловська, менеджер напряму співпраці з бізнесом ГО «Аналітично-адвокаційний центр «Львівський регуляторний хаб».

Нагадаємо, за півтора року від початку повномасштабного вторгнення станом на кінець вересня в Україні за програмою релокації у більш безпечні регіони переїхало 840 підприємств. З них до Львівської області перемістилось 199 компаній.

Партнерська публікація

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!