Робота без досвіду та освіти. Які вакансії та зарплату пропонують на Львівщині

2823 0
У Львівському обласному центрі зайнятості розповіли, скільки готові платити фірми та компанії тим, у кого нема досвіду роботи та профільної освіти.
Умовне фото

Умовне фото

У базі даних Львівського обласного центру зайнятості станом на кінець червня налічувалося 6609 вільних робочих місць і вакантних посад, із них майже 480 – для некваліфікованих працівників, тобто двірників, підсобних робітників, вантажників, укладальників-пакувальників, прибиральників службових приміщень.

Підсобним робітникам, для котрих є понад 120 вільних робочих місць, працедавці пропонують зарплату у розмірі до 25 тисяч гривень. Бракує в області більш як 100 вантажників, заробіток сягає 22 000 грн. Найвища зарплата прибиральників службових приміщень (38 вакансій) – 12 000 грн, а прибиральників території (16 вільних місць праці) – 8 000 грн. Аналогічна винагорода очікує й двірників, для яких – 127 варіантів працевлаштування. 

Залишаються неукомплектованими майже 40 вакансій укладальників-пакувальників, заробітна плата – 6 700-14 000 грн. Загалом 46% вільних місць праці в області із зарплатою 6 700 – 10 000 грн, 47% – 10 000 – 20 000 грн, а у 7% – 20 000 – 80 000 грн.

Читайте також: На Львівщині зменшується кількість безробітних. Кому легше знайти роботу

Середній розмір заробітної плати, зазначений працедавцями у вакансіях, становить 11 278 грн. Із повним переліком вільних робочих місць і вакантних посад можна ознайомитися у закладці «Єдиний портал вакансій» інтернет-ресурсу Державної служби зайнятості.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!