Київ

Росія вночі випустила рекордну кількість дронів. У Києві було чути вибухи

560 0
Вже відомо про постраждалих у столиці.
Умовне фото

Умовне фото

Росія у ніч проти 25 листопада та зранку здійснила повітряну атаку на столицю, використовуючи дрони-камікадзе типу Shahed. Вже відомо про постраждалих.

Міський голова Києва Віталій Кличко повідомив про двох постраждалих у Соломʼянському районі внаслідок ворожої атаки ≈Шахедів», а також руйнування на другому поверсі пʼятиповерхівки.

«На цей час у Соломʼянському районі двоє постраждалих. Обом медики надали допомогу на місці. Також виклик медиків у Подільський район та ще один – у Соломʼянський», – зазначив він.

Також у житловому будинку в Соломʼянському районі, внаслідок падіння уламків БПЛА,  сталося руйнування на другому поверсі пʼятиповерхівки Рятувальники здійснюють роботи з деблокування двох жінок. У Дніпровському районі уламки збитого БПЛА впали на багатоповерховий будинок.

Як повідомили Повітряні сили Збройних сил України, цієї ночі російські загарбники випустили по Україні рекордну кількість ударних БпЛА типу Shahed-131/136.  Основним напрямком удару ворога був Київ.

 

___________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!