Росія випустила по Україні вже понад 180 ракет

1282 0
Триває сьома доба героїчного опору українського народу російській армії.
Корпус ракети застряг у квартирі після обстрілу на північній околиці Харкова 24 лютого 2022 року
Фото: Радіо свобода

Корпус ракети застряг у квартирі після обстрілу на північній околиці Харкова 24 лютого 2022 року Фото: Радіо свобода

З початку російського вторгнення по території України ворог випустив понад 180 ракет. За добу близько тридцяти бойових літаків порушили повітряний простір України, переважно з боку Республіки Білорусь, та здійснили бомбардування цивільного населення. Про це повідомили у Міноборони.

Читайте також: Білоруси блокують рух залізницею, аби ускладнити переміщення воєнних вантажів

У відомстві додали, що на Волині підрозділи Збройних Сил України створили надійну систему оборони. Там ведеться постійне спостереження за характером дій противника, який проводить демонстраційні дії вздовж кордону України.

На приморському напрямку українські захисники продовжують ведення оборонної операції, стримуючи переважаючі сили противника. Українські військові знешкодили десант, що намагався висадитись в районі міста Миколаєва.

Також підрозділи Збройних Сил України звільнили Макарів Київської області та закріпились у місті. Ведуться бої за оборону міста Києва.

Читайте також: Росія спланувала наступ ще в січні. Українські військові отримали докази 

Нагадаємо, що Генеральна Асамблея ООН сьогодні ввечері, 2 березня, прийняла історичну резолюцію – засудила російську агресію проти України та закликала негайно вивести російські війська з України.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!