Київ

росіяни атакували Київщину балістичними ракетами. Наслідки атаки

727 0
В одному з районів області дві ракети влучили в поле між двома населеними пунктами.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

У суботу вранці, 11 листопада, ворог атакував Київську область балістичними ракетами. Влучань в об'єкти критичної або житлової інфраструктури не зафіксовано. Про це повідомили у Київській ОВА.

В одному з районів області дві ракети влучили в поле між двома населеними пунктами. Вибуховою хвилею пошкоджено 5 приватних житлових будинки. Зокрема, покрівлі, вибиті вікна. Також є незначні пошкодження господарських приміщень та одного з приватних підприємств. Загиблі та постраждалі відсутні.

Читайте також: Новий етап війни, Або що відбувається на фронті

Начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко зазначив, що сьогодні зранку рашисти намагалися завдати ракетного удару по Києву.

«Приблизно о 8:00 в бік міста була запущена балістична повітряна ціль, за попередніми даними типу «Іскандер». До Києва ракета не долетіла, сили та засоби протиповітряної оборони знищили її на підльоті до столиці. За попередньою інформацією - руйнувань та постраждалих немає», – зазначив очільник адміністрації.

Нагадаємо, що росія вчергове атакувала Україну, застосувавши 2 керовані авіаційні ракети Х-59, протикорабельну ракету «Онікс», зенітну керовану ракету С-300, керовану ракету Х-31 та 31 ударний БпЛА типу «Shahed-136/131». Протиповітряна оборона знищила одну ракету Х-59 та 19 ударних БпЛА. Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є загиблі та поранені серед цивільного населення. Руйнувань та пошкоджень зазнали житлові будинки, портова інфраструктура, автомобільний транспорт та інша цивільна інфраструктура.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!