росіяни мають понад 800 ракет в готовності для атак по енергосистемі

757 0
Це дані Головного управління розвідки Міноборони.
фото умовне

фото умовне

Армія рф накопичила понад 800 ракет для обстрілів українських енергетичних об’єктів. Про це в ефірі телемарафону заявила речниця Об'єднаного координаційного центру ОК «Південь» Наталія Гуменюк.

Читайте також: Крим для ворога буде особливим болем

«Це дані Головного управління розвідки Міноборони. Ми знаємо що на Кримському півострові у ворога розгорнуто потужний хаб військового ресурсу. Зокрема, ракети типу «Калібр» та «Онікс» там зосереджені та їх запускають з кримського півострова», – зазначила Наталія Гуменюк.

За її словами, ракети повітряного базування зосереджені там, де будуть завантажуватись у літаки. У готовності є понад 800 ракет до використання ворогом для енергетичного терору.

Читайте також: Новий етап війни, Або що відбувається на фронті

Нагадаємо, Львів, за словами міської влади, вже готовий до опалювального сезону. Проте ворог може вдвічі більше обстрілювати українську критичну інфраструктуру і треба готуватися до різних сценаріїв. Чого очікувати від зими, в якому стані енергосистема, коли будуть перші відключення світла та що є найбільшою проблемою української енергетики Tvoemisto.tv розпитало у виконавчого директора асоціації «Енергоефективні міста України» Святослава Павлюка. Читайте за посиланням

Юлія Кметик

 

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!