Росіяни можуть вдатися до провокацій в Україні до 9 травня, – Міноборони

1263 0
Росія хоче мати якісь перемоги, але станом на сьогодні вона не досягла жодної.
Український військовий/Фото УНІАН

Український військовий/Фото УНІАН

У зв’язку зі святкуванням у росії Дня перемоги 9 травня до цього часу російські військові можуть вдатися до провокацій чи активізувати обстріли по Україні. Про це під час брифінгу повідомив речник Міністерства оборони України Олександр Мотузяник.

За його словами, рф хоче мати якісь результати до 9 травня, але станом на сьогодні вона не досягла ніяких цілей. 

«Росія, якщо вона не досягне стратегічних цілей, а станом на сьогодні вона їх не досягла, може придумати перемоги і показати по телебаченню. Але ми розуміємо, що до цієї дати залишається не так багато часу, що змушує нас бути більш пильними на усіх напрямках, де не лише бойові дії, а й де відносне затишшя. Ми цілком очікуємо провокацій або активізацій обстрілів з боку російської армії», – сказав він. 

Читайте також: Путін може офіційно оголосити війну Україні 9 травня

Нагадаємо, що до зруйнованого Маріуполя прибув перший заступник глави адміністрації президента росії, відповідальний за питання внутрішньої політики, Сергій Кирієнко. Відомо, що віднедавна саме він став новим кремлівським куратором питань щодо ОРДЛО. Основне його завдання – підготовка «урочистих заходів» 9 травня.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!