Росіяни почали виходити з території Сумщини

1395 0
Голова Сумської ОВА каже, що росіяни напередодні накопичували там техніку, щоб прикрити свої «недобитки».
Російський танк/фото: ООС у Фейсбук

Російський танк/фото: ООС у Фейсбук

Росіяни почали активний вихід з Сумської області. Про це повідомив голова Сумської ОВА Дмитро Живицький. 

«Російські війська з учорашнього дня активно почали вихід з території нашої області. Останній тиждень ми спостерігали велике накопичення російських військ від Білопілля до Конотопа, навколо Конотопа», – сказав він. 

Росіяни чинили терор в громадах, обстрілювали мирних мешканців, стріляли невпорядковано по лісах, по будинках, з танків, з гранатометів, з автоматів, з кулеметів, але ЗСУ відбили наступи. 

«Наші ЗС спільно з теробороною як почали гнати російську нечисть, гнали через усю Чернігівську … ми бачили багато техніки, яка виходить в бік Росії, яку наздоганяла наша артилерія. Вони тягли підбиті танки, бронетехніку, і якраз це накопичення військ було пов’язане з тим, що росіяни прикривали свої недобитки, яких виганяли наші війська», – додав він. 

Читайте також: Ірпінь, Бучу, Гостомель та всю Київську область звільнили від російських окупантів

Нагадаємо, що заступниця міністра оборони Ганна Маляр повідомила, що Збройні Сили України звільнили від російських військ всю Київську область, зокрема, Ірпінь, Бучу і Гостомель. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!