Російська армія вдарила по Харкову. Є загиблі і поранені

1156 0
Рятувальники працюють у посиленому режимі, щоб ліквідувати наслідки обстрілу.
Фото зі сторінки Володимира Зеленського

Фото зі сторінки Володимира Зеленського

Російські військові сьогодні, 16 квітня, завдали удару по Харкову. Внаслідок удару одна людина загинула, щонайменше 18 поранені. Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

«Росіяни продовжують тероризувати мирне населення Харкова та області. Сьогодні знову в один із центральних районів міста Харків влучила ракета окупантів. 18 людей травмовані та госпіталізовані до медичних закладів. На жаль, одна людина загинула місці. Як бачимо, ворог збільшив інтенсивність атак на житлові квартали. Не нехтуйте сигналами тривоги!» – повідомив Олег Синєгубов.

Зараз рятувальники працюють у посиленому режимі, щоб ліквідувати наслідки обстрілу.

Читайте також: По Львівській області завдали удару з російських літаків Су-35. Знищено 4 ракети

Нагадаємо, що сьогодні росіяни завдали ракетного удару по аеродрому міста Олександрія у Кіровоградській області, по селі під Полтавою. Також розстріляли сортувальний центр Нової пошти у Миколаєві, і обстріляли Київ. Вибухи пролунали в Дарницькому районі на околиці міста. 

За інформацією Генштабу ЗСУ, найбільш активні дії противника фіксуються на Слобожанському та Донецькому напрямках. 

Вранці також російські літаки нанесли удари по території Львівської області, але українським захисникам вдалося збити ракети.

Фото із наслідків війни в Україні

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!