Російські окупанти завдали ракетного удару по Хмельниччині

3593 0
Ракета влучила в інфраструктурний об’єкт на території області.
Фото: Укроборопром

Фото: Укроборопром

Ввечері 28 квітня російські окупаційні війська нанесли ракетний удар по Хмельницькій області. Ракета влучила в інфраструктурний об’єкт, повідомив голова Хмельницької ОВА Сергій Гамалій.

«Сьогодні під час повітряної тривоги ворог знову атакував нашу державу. Ракети «руського міру» не забули і про Хмельницьку область. Відбувся ракетний удар в інфраструктурний обкт в одній з територіальних громад Шепетівського району на території Хмельницької області», – заявив очільник ХОВА.  

Читайте також: Росія обстріляла Київ. Дві ракети влучили в центрі міста

Служби ДСНС пожежу ліквідували. Також ліквідуються наслідки влучання ворожої ракети. Зі слів Сергія Галамая, жертв немає.

Нагадаємо, 12 квітня росія здійснила ракетний обстріл інфраструктурних об’єктів на Хмельниччині. У ніч проти 30 березня російська армія завдала три ракетних удари по Хмельницькому. Також днем раніше війська окупантів завдали удару по Старокостянтинові Хмельницької області. 

Перший обстріл на Хмельниччині стався на другий день війни 25 лютого, коли російські військові кинули шість ракет на військовий аеродром Старокостянтинова, що у Хмельницькій області. Зокрема, сталося шість вибухів у районі військового аеропорту міста. Техніка ціла та усі живі.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!