Росія обстріляла Київ. Дві ракети влучили в центрі міста

2705 0
Сталося два влучання у центрі міста.
Фото/ УП

Фото/ УП

Сьогодні, 28 квітня російські військові випустили ракети по Києву. Сталося два влучання у Шевченківському районі. Про це повідомив мер столиці Віталій Кличко.

«Ввечері ворог обстріляв Київ. Два влучання в Шевченківському районі. Всі служби на місці. Інформація про постраждалих уточнюється», – написав він.

Внаслідок обстрілу в Києві є потерпілі, повідомила речниця ДСНС Світлана Водолага.Одна з ракет потрапила в житловий сектор. Влучання відбулося у перші поверхи.

Як повідомляє УП з посиланням на радника міністра МВС Антона Геращенка, крилата ракета влучила у житловий будинок. Імовірно, ракета була випущена з району Чорного моря, з території українського Криму. 

Рятувальники Києва 28 квітня о 20:13 год отримали повідомлення про пожежу у Шевченківському районі столиці. Внаслідок ворожого обстрілу сталося загоряння у 25-поверховому житловому будинку з частковим руйнуванням 1 та 2 поверхів.

О 21:25 пожежу ліквідовано на загальній площі 100 кв. м. На місці проводяться пошуково-рятувальні роботи. За попередніми даними, врятовано 5 осіб, постраждали – 10. Інформація уточнюється. 

Додамо, що Росія завдала ракетного удару по українській столиці під час зустрічі генсека ООН із Зеленським у Києві.

Нагадаємо, вранці 16 квітня Київ зазнав ворожих обстрілів. Вибухи пролунали в Дарницькому районі на околиці міста. Днем раніше російські військові завдали трьох ракетних ударів по об'єктах області.

Фото УП



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!