«Вісник останнього дня для окупантів». Почався збір на БпЛА MINI SHARK для «азовців»

1183 0
Головне призначення міні-дронів – аеророзвідка, виявлення наземних цілей, фіксація та передача даних.

Мережа EVA та фонд tech-спільноти KOLO запустили масштабний збір «Розправ крила», мета якого – зібрати 7,1 млн грн на 2 комплекси MINI SHARK для артилерійсткої розвідки бригади НГУ «АЗОВ».
 

Безпілотні комплекси MINI SHARK – це зменшена модифікація відомого українського БпЛА SHARK. До складу комплексу входять: 

  • безпілотник із денною оптикою;

  • безпілотник із тепловізійною оптикою; 

  • пункт дистанційного пілотування;

  • рюкзак на два крила;

  • два транспортувальні ящики.

 

Серед переваг MINI SHARK – компактність, швидкість розгортання, стійкість до засобів радіоелектронної боротьби та відеокамери з високою роздільною здатністю. А ще вони можуть запускатись з руки та мають функцію автономної посадки фюзеляжем, що робить міні-шарки незамінно корисним елементом у роботі артилерії. Ці маленькі, але ефективні «пташки» – вісник останнього дня для окупантів. Вони будуть виявляти ворога і допомагати завдавати точних ударів, кожен з яких наближає нашу перемогу.

Вартість 2 комплексів MINI SHARK складає 7,1 млн грн. Щоб зібрати необхідну суму, організатори передбачили кілька зручних варіантів долучитися.

Користувачі програми лояльності «EVA МОЗАЇКА» мають змогу переказати на користь ініціативи свої бонуси. Зробити це можна до 19 червня 2024 року включно



Також збір «Розправ крила» можна підтримати грошовим донатом на сайті KOLO

Про бойові подвиги азовців знає весь світ. У наших силах зробити бригаду ще фатальнішою, розправивши їх залізні крила в небі над ворогом. 


Довідка:

KOLO – український благодійний фонд, що спеціалізується на технологічній допомозі армії. Заснований продуктовими топами українських і міжнародних IT-компаній на початку повномасштабного російського  вторгнення в Україну. З березня 2022 року до січня 2024 року включно KOLO допоміг Силам оборони України на понад 565 млн грн завдяки пожертвам і партнерам.

Лінія магазинів EVA — найбільша національна мережа магазинів краси та здоров’я. Заснована 2002 року у м. Дніпрі.  Наразі об’єднує понад 1000 торгових точок по всій Україні та має власний інтернет-магазин EVA.UA. Штат співробітників компанії складає понад 14 тисяч осіб. Понад 7 мільйонів осіб є активними користувачами програми лояльності «EVA МОЗАЇКА». 

Після повномасштабного вторгнення EVA ні на день не припиняла роботу і продовжувала працювати всюди, де це можливо. За 2 роки великої війни реалізувала низку соціальних проєктів. Долучила до своїх ініціатив понад 3 мільйони учасників та разом з ними змогла спрямувати на важливі справи понад 70 млн грн.

Партнерська публікація



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!