У кількох селах на Львівщині посилюють карантин через спалах коронавірусу. Оновлено

96023 0
У селах вирішили встановити медичний патронаж за членами сімей, які були в контакті з хворим на коронавірус.
Фото: Тарас Грень

Фото: Тарас Грень

У Жовківському районі посилюють карантин у селах Монастирок, Замок, Заглина, Погарисько та смт. Магерів. Відповідне рішення сьогодні, 24 червня, прийняли на позачерговому засіданні районної комісії з питань ТЕБ і НС. Про це йдеться на сайті Жовківської РДА.

За членами сімей, які були в контакті з хворим на коронавірус, вирішили встановити медичний патронаж. Ще вчора у рішенні комісії ТЕБ і НС ішлося про те, що села Монастирок і Замок закривають на в’їзд та виїзд, натомість уже 25 червня на сайті РДА ця інформація відсутня.

Окрім цього, у п’яти селах заборонили будь-які скупчення людей та посилили контроль за дотриманням карантинних обмежень.

Також із мешканцями мають провести інформаційно-просвітницьку роботу про запобігання поширенню коронавірусу. Згідно зі статистикою 24 червня, у Жовківському районі зареєстрували 240 випадків захворювання на коронавірус. Загалом на Львівщині є 4423 випадків захворювання на Covid-19.

Читайте також: Пережити епідемію. Що робити, якщо ви захворіли на коронавірус

Додамо, що Монастирок – село з населенням до тисячі мешканців, а населення в Замку становить трохи більше 600 людей.

Нагадаємо, що карантин на Львівщині триватиме щонайменше до 31 липня. Наприкінці червня обласна комісія ТЕБ та НС має переглянути посилення чи послаблення карантину в області.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!