Ще сім тіл дістали з-під завалів у Бородянці на Київщині

961 0
Рятувальники продовжують роботу.

Під час розбирання завалів двох багатоповерхових будинків в Бородянці Київської області виявлено тіла ще семи осіб. Про це повідомляють в Державній службі України з надзвичайних ситуацій. 

«11 квітня в ході розбирання завалів двох багатоповерхових житлових будинків виявлено тіла 7 осіб. Від початку проведення робіт з-під завалів вилучено 19 загиблих. Роботи продовжуються», – зазначають у відомстві. 

Зазначимо, що раніше генеральна прокурорка Ірина Венедиктова заявляла, що у Бородянці на Київщині з-під завалів двох будинків дістали тіла 26 загиблих.

Нагадаємо також, що за даними Міністерства оборони Британії, поблизу села Бузова Київської області виявлено спільну могилу цивільних українців. 

Читайте також: У Білій Церкві демонтували пам’ятник російському солдату

Як відомо, ​​2 квітня Київська область була звільнена від російських окупантів. Після цього з’явилась інформація про масові злочини загарбників проти мирних українців. За словами мера Бучі, за час окупації міста російські окупаційні війська вбили там щонайменше 320 людей. 

 

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!