Що підготувала сьогоднішня «Ніч у Львові»: 12 атракцій

3312 0
Сьогодні уночі, з 5 на 6 вересня, свої двері відкриють місця, де проводяться кращі події традиційного проекту «Ніч у Львові». Такий захід організатори вирішили провести в рамках кампанії «Культурне місто» та під час Конгресу культури Східного Партнерства, який за декілька днів вперше відбудеться у нашому місті. Вхід на усі події «Ночі у Львові» - безкоштовний.
фото: youtube.com, meria.sumy.ua, afishalviv.net

фото: youtube.com, meria.sumy.ua, afishalviv.net

«Найкращі події Ночі у Львові організовуємо під час Конгресу культури Східного Партнерства, який проходитиме у нашому місті. Відтак, храми, музеї та інші локації будуть відкриті для відвідування вночі», – зазначила Христина Мартиняк, куратор проекту «Ніч у Львові». Вхід на усі події «Ночі у Львові» – безкоштовний.

Читайте також: «Ніч у Львові». Що обрати? Програма

Організатори підготували для львів’ян та гостей міста 12 зображень з інфографікою, які коротко й чітко розповідають: що, коли і де саме відбуватиметься в рамках заходу.

Нагадаємо, що з 4 по 6 вересня Львів вперше приймає Конгрес культури Східного Партнерства — масштабну міжнародну подію, учасниками якої стануть понад п’ятсот культурних діячів з 19 країн світу. Конгрес відбудеться у Львівському національному університеті ім. Івана Франка. Тема Конгресу – «Місія Культури в умовах криз». 

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!