Що роблять з деревами та гілками у Львові, які повалила негода

887 0
Районні адміністрації можуть використати деревину на потреби своїх підприємств.

Негода у Львові протягом 9-11 грудня повалила понад 100 дерев та великих гілок. Аби їх крижувати та вивозити, у місті сформували 25 бригад. Загалом до цього процесу залучили понад сотню людей та 20 одиниць техніки. 

Як повідомили у коментарі Tvoemisto.tv у пресслужбі ЛМР, їх складають та вивозять на зберігання у комунальні підприємства Львова. Надалі районні адміністрації можуть використати деревину на потреби своїх підприємств. Приміром, для пунктів обігрівання тощо.

Читайте також: Негода у Львові повалила дерева та ускладнила рух. Фото

Попередньо планували, що також аварійні дерева, які обрізали, у Львові будуть використовувати для опалення. 

Нагадаємо, що у Львові після негоди відновили рух на усіх трамвайних маршрутах. Водночас через обледеніння контактної мережі рух тролейбуси наразі не курсують. Що робити та куди звертатися, коли впало дерево, читайте в матеріалі Tvoemisto.tv.

Ольга Коваль

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!