Школу на Львівщині за 190 млн гривень добудує компанія, яка у власності має лише одну автівку

5634 0
Ця компанія також виграла 19 тендерів від Львівської облради.
Фото: Андрій Годик

Фото: Андрій Годик

Тендер на школу-довгобуд у Суховолі виграла компанія «Будівельна фірма «Жовква», яка запропонувала виконати роботи за 189 млн 850 тис. гривень. Проте у цього ТзОВ наявна лише 1 елітна автівка Audi Q8 2023 року. Про це повідомило видання Еспресо. Захід. 

Власником компанії є львівський підприємець Олег Кузик. Займається підприємство будівництвом житлових і нежитлових приміщень. З часу своєї першої перемоги у тендерах, а саме з жовтня 2022 року, ТзОВ «Будівельна фірма «Жовква», у 19 з них замовником є Львівська облрада.

Також зазначимо, що у власник ТзОВ «Будівельна фірма «Жовква» Олег Кузик у 2015 році балотувався до Львівської міськради та облради від партії «Сила людей», проте так і не отримав мандату ні там, ні там. 

Нагадаємо, що проєкт не є новим, його будівництво триває з 2016 року, а вже до 2019 року більшу частину основної будівлі, провели часткове накриття та встановили вікна. До січня 2022 року кошторисна вартість проєкту становила майже 145 млн гривень, наразі ж вона зросла до 217 млн. 

Читайтет також: На Львівщині проведуть реконструкцію шкіл та дитячих садочків

Також нагадаємо, що в межах цієї ж Надзвичайної кредитної програми відновлять ще одну школу на Львівщині – школу №41 у Брюховичах. 

Володимир Федорович

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!